Werk uitgelicht

We laten ons werk graag spreken.

Wij weten welke mix werkt. Ja, daar hebben wij ook de nodige bewijslast voor. Wij zijn erg trots op ons gevarieerde portfolio.

Wat wij doen

Wij helpen merken groeien.

Om merken en mensen op effectieve en efficiënte wijze te verbinden, hebben wij  alle specialiteiten in-house. Geen muren, geen barrières. Korte lijnen, daar zijn wij van. Zo komen wij, als reclamebureau nieuwe stijl, tot de complete mix die weet te raken.

Merlijn bekijkt de tools van Massmovement

Tools waarmee we het verschil maken.

Omdat resultaat altijd voorop staat, gebruiken we de tools die ons daarbij het beste ondersteunen. En wanneer deze er nog niet zijn, bouwen we ze gewoon zelf. Zo ontwikkelden we Planstack: een overzichtelijke campagneplanner, gericht op samenwerken. Een Call Back Systeem voor het opvolgen van leads en een volledig GDPR-proof cookiewall die gericht is op een hoge concentratio. Een bestaande tool waar we veel ervaring mee hebben is ActiveCampaign, een uitontwikkeld product waarvan we al jaren Certified Consultant zijn.

Onze insights en tips direct in je mailbox ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte.

Merlijn en Bart bespreken strategie op een whiteboard

Werken aan duurzame oplossingen.

Om slimme campagnes neer te zetten en tot duurzame oplossingen te komen, werken we in multidisciplinaire teams. Omdat onze disciplines strategie, concepting, development, community management en smart advertising elkaar versterken als we samenwerken. Werk van de bovenste plank, daar gaan wij voor.

Uitdagingen gaan wij nooit uit de weg. Waarom zouden we? Samen mooi werk maken, daar worden wij blij van!
Laten we eens kennismaken