Community manager

Ben jij altijd online en weet jij alles van social media? Wil je graag aan de slag als community manager voor de top 200 adverteerders in Nederland? Dan ben jij de professional die wij zoeken!

Omschrijving
Als Community Manager ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de social media strategie en het beleid van MassMovement en haar klanten. Je stelt contentplanningen en rapportages op voor het verkrijgen van inzicht in de resultaten en het opstellen van een advies. Daarnaast bedenk je activatiecampagnes om zo het bereik en engagement op social media te optimaliseren en verder uit te bouwen. Je bent verantwoordelijk voor het community management op de social media platformen van de opdrachtgever. Ook valt webcare en online reputatiemanagement binnen jouw takenpakket. Je bent een kei in het ontwikkelen van goede content en bent actief betrokken bij de coördinatie en creatie hiervan. Op campagneniveau werk je op multidisciplinair niveau samen met verschillende collega’s. Je bent goed op de hoogte van de trends op het gebied van social media en informeert en adviseert collega’s over relevante nieuwe ontwikkelingen. Je bent de expert op het gebied van social media voor de organisatie en een volwaardig gesprekspartner in jouw vakgebied.

Wat vragen wij
- Afgeronde HBO of WO opleiding richting Marketing, Journalistiek of Communicatie
- 3 jaar ervaring op het gebied van online en social media
- Digital minded
- Detailgericht
- Copywriting is een pré
- Creatief
- Analytisch en ondernemend
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
- Ervaring met SEO, SEA, Display advertising, Web analytics, social monitoring tool

Wat vragen wij
MassMovement biedt je de mogelijkheid om je expertise voor verschillende toonaangevende merken in Nederland toe te passen. Als community manager werk je samen met een team van experts op het gebied van copywriting, design, development, media en advertising. Bij MassMovement hebben we grote ambities, het is mede aan jou om die waar te maken. Je krijgt dus zeer veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de juiste besluiten te maken en deze ook meteen zelf uit te voeren. Binnen ons team zal je de nodige ondersteuning krijgen om je verder te ontwikkelen tot een échte social media superheld! Ben jij de Community manager die wij zoeken? Stuur dan een motivatie met CV naar femke.marcar@massmovement.nlAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld